Selecteer een pagina

Biografie

 

Het verhaal achter Countrychic.nl

 

Mijn naam is Gonda, geboren in 1977, getrouwd en moeder van twee mooie blonde jongens. Als vanaf de lagere school ben ik met mode bezig. Mezelf, maar vooral ook andere mooi maken. Na een creatieve opleiding te hebben gevolgd ben ik marketing gaan studeren op het Amsterdam Fashion Institute. Een heerlijke tijd en ik kom veel oud studenten nog vaak tegen in het vak.

Als midden twintiger ben ik als marketeer voor grote modemerken gaan werken en de laatste jaren als online marketeer door de komst van de webshops en social media. Het viel mij op dat er weinig modeblogs en infleuncers zijn voor vrouwen van mijn leeftijd, zeg maar ouder 40. De meeste influencers zijn 20-30 jaar. 

En zo ben ik in 2018 mijn eigen modeblog gestart. Mijn ervaring als marketeer, model (ik ben Miss Utrecht geweest) en fotograaf (@photobygonda) komen allemaal bij elkaar. Ik heb natuurlijk wel eerst moeten lobbyen bij een aantal bevriende merken, omdat ik 0 volgers had op instagram! Iedereen was gelukkig heel enthousiast. We zijn nu een tijdje verder en het gaat heel goed. Ik werk samen met een aantal mooie merken en heb een fijne groep volgers/online vriendinnen.

De meeste foto’s maak ik in de natuur of rondom mijn huis, gezien ik ‘at the countryside’ oftewel platteland woon. Vandaar ook de naam Countrychic.nl. Ik hou ook heel erg van natuurlijke materialen en kleuren. Dit sluit ook aan bij mijn visie dat ik streef naar een meer slow-fashion mode industrie. Meer investeren in mooie items, gemaakt van natuurlijke materialen en op een eerlijke manier. Ik werk voornamelijk samen met Nederlandse en Belgische merken, omdat ik geloof in #supportyourlocals.

 

Veel kijkplezier op @countrychic.nl

 

Liefs,

Gonda van Halteren – Koelewijn

 

 

 

Email Me